Oplossing voor onze zakelijke klanten

Op zoek naar een altijd beschikbare telefoonreparatiepartner?

Binnen een uur online

Bent u gefocust op uw bedrijf? Mooi zo! Laten we ons concentreren op die van ons, en ons bedrijf is uw apparaat. Of je nu iemand zoekt om meerdere apparaten of één apparaat te repareren, wij halen je telefoon op en hebben deze binnen een uur klaar. We dekken alles van smartphoneproblemen zoals een kapot scherm, batterijvervanging, softwareproblemen, waterschade en alle andere reparaties voor smartphones en tablets.

Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen, onze monteur zal u zo spoedig mogelijk bellen. U kunt ook uw reparatiewizard gebruiken door op de onderstaande knop te klikken.

Onze sterke punten en voordelen

Ervaren met

Bedrijven hebben meestal partnerbedrijven die voor hun apparaten zorgen. Of het nu gaat om een software- of hardwareprobleem, een kapot scherm, een beschadigd besturingssysteem of enige andere schade – wij dekken alles met garantie.
Smartphone & Tablet Reparatie
Meer dan 8000 apparaten gerepareerd 100%
PC & Laptop Reparati
Software en hardwareproblemen 100%
Bedrijf relaties
Betrouwbare zakenpartner 100%
Klanttevredenheid
Dit is onze prioriteit 100%

Gecertificeerde smartphone-reparatie

We willen onze kennis en ervaring graag delen

Wij zijn experts als het gaat om reparatie van elk apparaattype. We dekken alle apparaten zoals iPhone, iPad, Samsung-telefoons en -tablets, Huawei-, Xiaomi-, Microsoft- en OnePlus-apparaten.

We repareren ook computers en laptops. Of u nu softwareproblemen of hardwareproblemen heeft, ons team zal deze voor u diagnosticeren en u de prijs laten weten – voor het geval u het probleem nog niet kent. In dat geval kunt u alle prijzen bekijken via de reparatieboekingsmodule.

Originele onderdelen

Originele onderdelen zijn essentieel voor een kwaliteitsreparatie. Bezoek WavePhone of boek een online reparatie-afspraak om ervoor te zorgen dat uw product weer naar behoren werkt.

Zakelijke voordelen

Als u een bedrijf bent, kunt u profiteren van extraatjes zoals ophaal- en wegbrengservice, flexibele facturering en betalingen en een altijd beschikbare reparatiepartner.